Err 4839035 - UPDATE 1045 - Syntax error: "[" unexpected in config - Contact webmaster: WebdesignVandaag Garritzen Montage & Klusbegeleiding

Klusbegeleiding

U wilt veranderingen in en om het huis, maar niet weten bij wie u moet zijn of waar u moet beginnen. Herkent u dat? Als klusbegeleider zit ik tussen een binnenhuisarchitect en een uitvoerder of opzichter in. Niet de aannemer is mijn werkgever, maar u. U bent mijn opdrachtgever. Ik kan met u meedenken nog voordat u beslist heeft wat u precies wilt. Samen kijken we of een plan haalbaar is. We onderzoeken verschillende mogelijkheden en u krijgt direct deskundig advies. In overleg maken we een planning.

U kunt mij inhuren voor advisering in het voortraject, advisering en de controle op het bestek van een aannemer waarbij ik desgewenst tijdens mijn aanwezigheid kleine werkzaamheden kan verrichten.

Ik kan u helpen met het beoordelen van offertes, en zorgen dat het werk volgens opdracht wordt uitgevoerd. Het gebeurt ook regelmatig dat tijdens de uitvoering onvoorziene werkzaamheden aan het licht komen. Wijzigingen in de constructie, kosten of tijd kunnen het gevolg zijn. Neemt de aannemer dan een beslissing in het voordeel van de aannemer of die van de opdrachtgever? Als klusbegeleider geef ik u deskundig en objectief advies hierover. Het belangrijkste voordeel is dat als ik als klusbegeleider tijdens mijn aanwezigheid andere klussen in en om het huis kan uitvoeren. Zo slaat u twee vliegen in een klap. In Nederland is dergelijke begeleiding nog relatief onbekend. In Frankrijk en Engeland wordt vaak zo gewerkt. Misschien is het ook iets voor u. Ik wil u graag van advies voorzien.